2 Kasım 2014 Pazar

9. KCY Blog Turu ✖ Glen Duncan - Son Kurtadam | Yorum + Çekiliş

Kitabın adı: Son Kurtadam
Yazar: Glen Duncan
Sayfa sayısı: 424
Türü: Fantastik
Yayın evi:  thaki Yayınları

Dokuzuncu blog turumuz Son Kurtadam'la herkese merhaba! Şu sıralar bırak blogumla, blog turlarıyla bile ilgilenemez oldum. Sebebi ise bilgisayarımın bozulması ve telefonumun da elimden alınması. Acılı bir süreçten geçiyorum fakat şimdiden söyleyeyim, dönüşüm muhteşem olacak.
Bu zor zamanlarımda yanımda olan, arada bir okuyabildiğim mesajlarıyla yüzümü güldüren cadılara, özellikle de Melis ve Büşra'ya (iyi ki varsınız) teşekkür etmek istiyorum.

Bir yazar edasıyla teşekkür ettiğime göre artık Son Kurtadam'dan bahsedebilirim.
Son Kurtadam... Elime geçer geçmez kapağının renlerine hasta olduğum, sürekli yanımda taşıdığım o muhteşem kitap. Zombilerden sonra en çok sevdiğim yaratık, Jake Marlowe ile tanışın. Glen Duncan'ın büyük bir ustalıkla kaleme aldığı Son Kurtadam kahraman klişelerinden uzak, hayattan nasibini almış ama hala bazı konularda doyamamış bir adamın hikayesi.

DOKET (Doğaüstü Olayları Kontrol Etme Teşkilatı) konusunda başı dertte olan Jake, onun tek arkadaşı sayılabilecek Harley sayesinde bu zamana kadar hayatta kalabilmiştir. DOKET kurtadamları avlıyordu ama türünün tek örneği olarak hayatta kalmadan önce bu durum o kadar da kötü değildi. Şimdi ise tüm gözler üzerinde iken Jake bir karar vermek zorunda. Bir kaçak gibi hayatına devam mı etmeli yoksa iki yüz yıllık yaşamının ardından gelen sonunu kabullenmeli mi?
Peki ya hayatıyla ilgili planları olan tek grubun DOKET olmadığını söyleseydik?
Hayatının hiç beklemediği bir evresinde tanıştığı kadın Jake'in tüm kurallarını yıkıp onun hayatını altüst edecek. Serinin ilk kitabında sizi Jake Marlowe ile tanıştıyoruz. Artık kurtadamlara yeni bir isim eşlik ediyor ve biz bu adamı çok sevdik. Fantastik ve yetişkin severler için muhteşem bir kitap.

Çekilişe katılarak şansınızı arttırabilirsiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder